Áraink ár változás miatt nem hitelesek kérem vásárlás esetén telefonon érdeklödjön új árainkról.

Garancián túli laptop javítást válalunk ASUS, ACER, Samsung és SONY alkatrész függvényébe.

Cégtörténet

Társaságunk a Hireltech Kft.1995 - ben alakult a volt PIEZO Kereskedelmi és Szolgáltató BT - ből. 2006.06.12. - től ISO 9001 2009-s minősítéssel rendelkezünk. A cég székhelye a Nagyvárad térnél az Orczy úton és telephelye a Mihálkovics utcában van. Budapest minden szegmenséből igen könnyen megközelíthető. A 3-s metró Nagyvárad téri megállójánál van. Plussz pozitívum, hogy a szerviz előtt autó-parkoló van.

Közben 1994 - ben létrehoztuk a HIR-TECH PROFI Kft-t. A HIR-TECH PROFI Kft. neve SAT- COMP Kft-re változott 2005-ben.

A fent megnevezett cégeink fő tevékenységi körébe az alábbiak tartoznak:

 • Gyengeáramú elektronikus berendezések - híradástechnika, (digitális fotótechnika, digitális videókamera, analóg videókamera, videómagnetofon, digitális képrögzítéssel kapcsolatos berendezések, HI-FI, audiótechnika, televízió, LCD televízió, LCD monitor, számítástechnika, mobil) számítástechnikai hálózattelepítés , műholdas technika, orvosi műszertechnika, biztonságtechnika
 • A fent felsorolt eszközök telepítése, (pl.: hangosítás), üzemeltetése, garancia időn belüli és azon túli javítása ill. kölcsönzése és kereskedelme.
 • Professzionális berendezések javítása, karbantartása
 • Videó megfigyelő rendszerek (CCTV) karbantartása, telepítése. 2 éves Németországi gyakorlattal Firma ASE Gmbh München.
 • Villanyszerelés
 • Fehérárú karbantartása, javítása
 • Kiállítások, rendezvények műszaki támogatása kölcsön berendezésekkel és szükség esetén műszaki személyzettel.
 • Átalánydíjas karbantartás és garanciális időn belüli, ill. azon túl. Ezen eszközök javítása.
 • Cégünk a SONY, Thomson ,CANON és Grundig , harman / kardon, AKG by harman, JBL by harman márkák hivatalos szerződött márkaszervize jelenleg.
 • Kisebb az iparban is használatos gyengeáramú elektronikus berendezések gyártása.
 • Elektromos az iparban is használatos panelok javítása, gyártása. -Video- és hangstúdiók karbantartása
 • Számítástechnikai eszközök igény szerinti építése, telepítése, karbantartása és programozása.
 • Ipari elektronika gyártása és szervizelése
 • Pénztárgépek szervizelése
 • Nagykereskedelem.
 • Márkaképviselet raktározási lehetőséggel.
 • Mérnöki tevékenység a fent felsorolt témakörökben.
 • Szaktanácsadás.
 • Önálló export - import jog.
 • Kapcsolataink réven társ szervízeinken keresztül országos szintű szolgáltatást is tudunk végezni.
 • Középfokú angol és alapfokú német nyelvismeret.
 • Bejelentett üzletkörünk bővebb tevékenységi kört tesz lehetővé.

Érdeklődés esetén ezek sem képezik titok tárgyát.

Cégeink természetesen rendelkeznek a fent felsorolt tevékenységekhez szükséges személyi állománnyal és műszaki feltételekkel. Személyi állományunk tapasztalt egyes tagjai, több mint harminc éves gyakorlattal rendelkező, összeszokott szakemberekből áll. Nettó munkaterületünk közel 300 négyzetméter. Szállító kapacitásunk 1 db mikrobusz. Munkatársaink cégünk alapítása előtt is márkás berendezések (Az Intertourist és a Konzumex cég által forgalmazott SONY, Canon, JVC, Grundig, Telefunken, Blaupunkt, Löwe, Normende, Fisher, Panasonic, Gold Star, Japán Orion, Funai ) garanciális és garancia időn túli szervizelésével foglalkoztak egyazon munkahelyen (Elektromos Szövetkezet). A Sony Hungária Kft megalapítása előtt, 1993 óta a Ra- Trade Kft, (mint Sony distributor) által forgalmazott Sony termékek garanciális és garancián túli szervízelését is bonyolítottuk, illetve a mai napig is folyamatos partnerkapcsolatban állunk velük. A kollegáink különböző szerviztréningeken és szakmai továbbképzéseken vettek részt sikeresen a fent említett cégeknél. A sikeresen terjeszkedő vállalkozásunk mára egy stabil anyagi és műszaki háttérrel rendelkező elektronikai-informatikai céggé fejlődött. Célunk, hogy a felhasználok igényeinek megfelelően cégeink tevékenységi körébe illő területeken komplett, minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtsunk. Társaságunk ennek megfelelően választja meg beszállító partnereit és adja hozzá szakértelmét. Vevőink részére biztosítani tudjuk a legszélesebb körű informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat. A PIEZO Kereskedelmi és Szolgáltató BT 1995-ben jogutód nélkül megszűnt, és megalapítottuk a HIRELTECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t. A HIRELTECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a SAT- COMP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8 főnyi munkatársi állománnyal rendelkezik. Forgalmunk - és ennek megfelelően eredményünk - az elmúlt években folyamatosan a gazdasági lehetőségekhez képest emelkedett. A két Kft. rövid időn belül képes lesz Budapest és vonzáskörzetében, ill. társcégeken keresztül az ország bármely pontján jelentkező probléma megoldására, a hibaelhárításra megfelelő szakember mozgósítására. Társaságunk egyik legfőbb értéke a széleskörű ügyfélkapcsolat. További céljaink közé tartozik minél közelebb kerülni a szolgáltatásainkat megrendelő ügyfeleinkhez, az igényeik minél gyorsabb és pontosabb kielégítése érdekében. Ezt misem bizonyítja jobban, hogy ügyfeleink nagy része az elégedett visszatérők körébe tartoznak. Egyéb szolgáltatásainkhoz széleskörű, célirányosan mozgósítható alvállalkozói, partneri kapcsolatokkal rendelkezünk. Folyamatosan építjük értékesítési hálózatunkat, gondoskodtunk a megfelelő szintű szakmai és szerviz támogatásról is. Ha megnyerte tetszését cégeink bemutatkozó levele az aktuális témakörökben érdeklődésük esetén megtiszteltetésnek vennénk az üzleti kapcsolat lehetőségét!

Tisztelettel:

Hubai István
Ügyvezető igazgató CT.