Áraink ár változás miatt nem hitelesek kérem vásárlás esetén telefonon érdeklödjön új árainkról.

Garancián túli laptop javítást válalunk ASUS, ACER, Samsung és SONY alkatrész függvényébe.

Biztonságtechnika

Vezetékes biztonságtechnika kamera rendszerek:

A vezetékes biztonsági kamera rendszer segítségével könnyebb megfigyelni a teret, de ez ismét felvetette a magánszférába hatolás kérdését. Mivel ezek a vezetékes kamera rendszerek nem mozgathatóak, pontos szabályok kellenek, hogy hol, hogyan lehet ezeket telepíteni. A vezetékes rendszerek egyik előnye a nagyobb biztonság.

Vezeték nélküli biztonságtechnika kamera rendszerek:

A vezeték nélküli biztonsági kamera rendszer segítségével könnyebb megfigyelni a teret, de ez ismét felvetette a magánszférába hatolás kérdését. Mivel ezek az eszközök sokkal olcsóbbak és könnyen is mozgathatóak, pontos szabályok kellenek, hogy hol, hogyan lehet ezeket a rendszereket telepíteni. A vezeték nélküli rendszerek egyik problémája a biztonság.

A biztonsági kamera és a technikai rendszer hatékonysága érdekében minden lehetséges eszközt fel kell használni a biztonság növelésére. A biztonság nemcsak technika, hanem eljárás és minőség kérdése is ebben segítünk mi Önnek.

Persze a vezeték nélküli biztonsági rendszer még közel sem tökéletes, szakértők véleménye szerint az egyik legnagyobb probléma a közvetítő frekvenciákon létrejövő interferencia. A rádióhullámokat számos egyéb készülék zavarhatja, mint például mikrohullámú sütők, vezeték nélküli telefonok. Az interferencia nem teszi használhatatlanná az alkalmazást, csak csökkenti az átviteli sebességet és minőségét.

Professzionális biztonsági kamera rendszerek:

Alkalmazhatjuk forgalom ellenőrzésben, városi térfigyelő rendszerekben, vagy ipari alkalmazásokban. Ezen alkalmazások magas szintű szolgáltatásai a technológia mai élvonalát képviselik.

A rendszerek ötvözik olyan klasszikus eszközeit, mint a videó multiplexer, videó felvevő és a monitorok. Ezen kívül számos olyan szolgáltatást biztosítanak, melyek az IP alapú hálózati technológiának köszönhetőek. Ilyenek például az e-mail, SMS küldés, videó anyagok tetszőleges helyre való továbbítása, vagy a távoli hozzáférés/kezelés lehetősége. A professzionális rendszerek képesek mind analóg, mind akár többféle gyártótól származó digitális biztonsági kameráktól érkező videó stream-eket kezelni, és az élő képeket a felhasználók felé továbbítani. Ezen felül képesek ezen, videó folyamatok rögzítésére eseményvezérelt, és időzített módon. Így lehetőség van az archivált felvételek hatékony kiértékelésére akár a riasztási események, akár a folyamatos felvételek között keresünk. Biztosítják, az összes olyan menedzsment funkciót, amit a hagyományos rendszerek, egyszerű kezelőfelületén keresztül sokkal hatékonyabb működést tesz lehetővé. Biztonságtechnika hálózati technológiákat (LAN, WAN, VPN, internet, vezeték nélküli megoldások, stb...) lehet használni egy nagyvállalati biztonsági rendszer létrehozásához, amely magában foglalhat lokális, helyi rendszereket, amelyet egy biztonsági rendszerbe is integrálhat akár több tíz, vagy több száz biztonsági kamera alkalmazásával.

Egy standard internet böngészőn keresztül felhasználónév és jelszó azonosítás segítségével igénybe vehetők a rendszer szolgáltatásai a felhasználó geográfiai helyétől függetlenül. A felhasználó név és jelszó egyértelműen meghatározza a felhasználó jogait és lehetőségeit a rendszerben és megakadályozza azokhoz a kamerákhoz és a rendszer más szolgáltatásaihoz való hozzáférést, melyekre az nem jogosult.

A nyílt, standard biztonsági rendszer komponensek és interfészek használata lehetővé teszi a hatékonyabb megoldások alkalmazását a kis helyi biztonsági rendszerektől kezdve a hatalmas nagyvállalati rendszerekig.

Behatolás jelzők:

A biztonsági rendszerre gondolva az első, ami eszünkbe jut, hogy illetéktelenek ne juthassanak be otthonunkba. Ennek legnyilvánvalóbb eszközei a behatolás jelzők, amelyek a ház belső helyiségeit védik. Jelzés esetén, a rendszer telefonon SMS-t vagy hangos értesítést küld Önnek a riasztásról, felkapcsolja a külső fényeket és a szirénát.

Mozgásérzékelők:

A mozgásérzékelők az Ön távollétében szintén beindítják a riasztást. Ha valaki otthon van, bizonyos zónákat(ajtókat, ablakokat) kivehet a riasztásból, így bátran egyedül hagyhatja gyermekét vagy idős hozzátartozóját: a bejárati ajtó továbbra is védve van.

Jelenlét szimuláció:

Ha hosszabb időre elutazik otthonról, a rendszer az előre beprogramozott módon "úgy tesz", mintha lenne otthon valaki: reggel felhúzza a redőnyt, bekapcsolja a zenét, a tévét, este felkapcsolja a lámpát az étkezőben, majd a nappaliban, végül a hálóban.

Kutya szimuláció:

Ez a funkció elijesztheti a nem kívánatos látogatókat: a csengő megnyomására a lakásból erőteljes kutyaugatás szűrődik ki. Korlátozott belépés: A beléptető rendszerben többféle jogosultsági szintet adhat meg pl. a felnőtt családtagok, gyerekek, vendégek, bejárónő stb. részére. Így meghatározhatja, ki mikor hová mehet be.

Tűzvédelem:

A legtöbb lakástűz a konyhában keletkezik, ide mindenképp érdemes tehát füstérzékelőt elhelyezni. Tűzveszély esetén a rendszer lekapcsolja a szellőztetést, az elektromos hálózatot és a gázt. Ha senki nincs otthon, telefonos értesítést küld a történtekről. Bekapcsolja a szirénát és a külső fényeket, hogy a szomszédok lássák: valami baj van.

Kapunyitó rendszerek:

Garázs- és kertkapuit többféle módon is integrálhatjuk rendszerünkbe. Ha vizuális megjelenítés van a rendszerben, bármikor ellenőrizni tudja, nem maradt-e nyitva véletlenül valamelyik kapu. Ha igen, nem kell a távirányítót keresgélni, az érintőképernyőről (tévés vezérlőről) egyszerűen be tudja zárni. Természetesen a meglévő távirányítóval a kocsiból továbbra is vezérelheti a kapukat a megszokott módon. Lakása ajtóit is felszerelhetjük egy egyszerű, de biztonságos és modern beléptető rendszerrel. A rendszerhez közvetlenül is kapcsolható négy db proximity (rádiós) ill. chipkártyás olvasó, de természetesen megoldható 100 e Ft alatt ujjlenyomat azonosító beépítése is.

Ezen dolgok kiépítéseben segít Önnek a HIRELTECH Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. tapasztalt csapata. Forduljon hozzánk bizalommal. Tanácsadás és értékbecslés a helyszíni felmérés alapján előzetes megegyezéssel történik.

HIRELTECH Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.