Áraink ár változás miatt nem hitelesek kérem vásárlás esetén telefonon érdeklödjön új árainkról.

Garancián túli laptop javítást válalunk ASUS, ACER, Samsung és SONY alkatrész függvényébe.

Adatvédelmi tájékoztató

A személyes adatok gyűjtésekor, feldolgozásakor és bármilyen formában történő kezelésekor mindenben megfelel a hatályos jogszabályok adatvédelmi rendelkezéseinek, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvényre.

Legtöbb szolgáltatásunk nem kíván semmilyen regisztrációt, amely lehetővé teszi, hogy azonossága feltárása nélkül látogassa web oldalunkat. Azonban néhány szolgáltatás megkövetelheti a regisztrációt. Amikor Ön nálunk regisztráltatja magát, bizonyos mezőket ki kell töltenie (vannak kötelezően kitöltendő mezők és olyanok is, amelyeket nem kötelező megadni), valamint választania kell egy felhasználó nevet és egy jelszót. Ebben az esetben, ha Ön úgy dönt, hogy az általunk kért bármelyik személyes információt nem adja meg, előfordulhat, hogy Ön nem fér hozzá az oldal bizonyos részeihez, mi pedig nem tudunk válaszolni az Ön kéréseire.Az adatok megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja az Ön által megadott személyes adatok kezeléséhez.

A személyes adatokat kizárólag saját üzleti céljainkkal összefüggésben gyűjtjük és használjuk, melyeket közvetlenül az érintettektől, azok beleegyezésével tartjuk nyílván. Az adatokat az érintett beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem adjuk tovább.

Az adatkezelés célja:

  • Az ügyfeleink tájékoztatása tevékenységünkről
  • A rendelkezésre álló adatbázis folyamatos naprakészen tartása
  • A munkamenetről való pontos tájékoztatás az ügyfeleink részére

Minden érintett személy kérheti saját személyes adatainak pontosítását, frissítését és törlését, amennyiben a Hireltech KFT szolgáltatását nem kívánja tovább igénybe venni. A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelmet személyesen megerősítéssel teljesítjük.Az érintettek jogaik megsértése esetén jogosultak tiltakozni a jogszabályba ütköző adatkezelés ellen, illetve jogosultak a jogaik érvényesítése érdekében bírósághoz vagy az adatvédelmi biztoshoz fordulni.

A Hireltech KFT. Elutasítja a "spamming"" gyakorlatát. A "spamming" az jelenti, hogy kérés nélkül küldenek e-maileket, rendszerint kereskedelmi jellegűeket, nagy számban és ismétlődően olyan címekre, akikkel korábban nem álltak kapcsolatban, illetve akik visszautasították az ilyen küldeményeket.
A Hireltech KFT. Kizárólag abban az esetben küld felhasználói számára értesítéseket, ha úgy gondolja, hogy egy adott információ Önnek fontos lehet. Fenntartja a jogot, hogy erről Önt e-mailen értesítse, de ugyanakkor biztosítja Önnek a szolgáltatás visszautasításának lehetőségét is.

Adatbiztonság:

Személyes adatok tárolása és feldolgozása a Hireltech KFT székhelyén történik. A Hireltech KFT megtesz minden adminisztratív, számítástechnikai és fizikai biztonsági intézkedést annak érdekében, hogy a személyes adatokat megóvja a jogosulatlan hozzáféréstől, illetve az elveszéstől. Folyamatosan törekszünk arra, hogy adatvédelmi szabályzata megelőzze a lehetséges hibajelenségeket.